BV Specialist

Accessoires tips voor bij jou op kantoor!

Accessoires tips voor bij jou op kantoor!

Geplaatst op

Het werken op kantoor is leuk, maar je kunt het nog leuker maken door het aanschaffen van de juiste accessoires. Om je hier een goed beeld van te geven, zullen we hieronder kort stilstaan bij een aantal accessoires tips die jij zelf kunt toepassen. Deze accessoires kosten niet extreem veel geld waardoor jij het hele team kan verrassen met een leuke toevoeging aan het kantoor.

Als eerst de adventskalender op de wc

Als je een kantoor hebt, is het gebruikelijk dat je regelmatig naar de toilet gaat. Over het algemeen zie je op een kantoor hier niets hangen en dat maakt een bezoek aan de toilet een stuk minder leuk. Om deze reden is het aan te raden om een adventskalender aan te schaffen die je op het toilet kunt hangen. Hierdoor kun jij bij het bezoeken van het toilet eenvoudig de adventskalender openslaan waardoor je alsnog iets te doen hebt gedurende jouw toiletbezoek.

Het aanschaffen van een tafelvoetbaltafel

Een van de meest gekochte producten op kantoren is de tafelvoetbaltafel. Dit komt omdat je in de pauzes lekker wilt ontspannen en even niet aan werk wilt denken. Door een tafelvoetbaltafel aan te schaffen, kun jij het tegen een collega opnemen om even het werk te doen vergeten. Wist jij bijvoorbeeld dat diverse kantoren ook toernooien organiseren? Let wel op, het is aan te raden om alleen potjes te gaan spelen in de pauzes. Als je het namelijk tijdens je werktijd gaat gebruiken, zul je merken dat je productiviteit afneemt en dat wil je natuurlijk doen voorkomen.

Het kopen van een plantje op je bureau

Veel bureaus zien er kaal uit en dat maakt niet uit omdat je er toch alleen dient te werken. Echter, tonen diverse onderzoeken aan dat een opgemaakt bureautje ervoor zorgt dat je productiever bent. In dat kader is het aan te raden om een leuk plantje aan te schaffen die je eenvoudig op je bureau kunt zetten. Hierdoor kun je jouw productiviteit doen vergroten. Daarnaast ziet het er met een plantje ook een stuk vrolijker uit en dat is goed om te weten.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden