BV Specialist

Een budgetvloer voor de starter

Een budgetvloer voor de starter

Geplaatst op

Het hoe en waarom van pvc vloeren nemen we graag met je door in deze blog. Dit vanwege het feit dat we ervan overtuigd zijn dat je veel profijt kan hebben van deze vloer. Zeker wanneer je net een bv opgericht hebt / een startup begonnen bent, is het fijn om niet direct je startkapitaal aan de vloer op te hoeven maken. We nemen met je door wat de voordelen zijn van pvc. 

Gemakkelijk te leggen

Wanneer je een vloer wilt leggen, is het fijn dat je er niet vele dagen mee bezig bent. Dat laatste is goed te regelen wanneer je gaat voor een pvc vloer. In principe gaat het om het leggen van stukken pvc. Deze komen met een kliksysteem, waardoor al snel een strak geheel ontstaat.

Slijtvast 

Wanneer je een kantoor wilt waarin lekker gewerkt moet kunnen werken, dan is de PVC-vloer echt een aanrader. Dat is vanwege het feit dat de vloer lekker slijtvast is. Je hoeft dus niet bang te zijn dat deze snel zal slijten. Wel is het handig om op plekken waar veel gelopen wordt om een kleed neer te leggen. Denk aan een hal of looppad. 

Veel keuze als het gaat om design 

Omdat we het hebben over een kunststofvloer, is het zeer gemakkelijk om een geschikt design voor je kantoorinrichting te vinden. Dat kan dus allemaal heel mooi geregeld wanneer je kiest voor een een PVC-vloer. Zo’n type vloer past heel goed bij moderne interieurstijlen, zoals: 

  • De industriële stijl. Veel gebruik van fabrieksachtige meubels en objecten. Palet is vooral: antraciet, zwart, grijs, wit, hout kleur, baksteen, et cetera. 
  • De Scandinavische stijl. Je kunt heel gemakkelijk een gezellig kantoor maken wanneer je gebruikmaakt van een Scandinavisch design. Daarin zien we vaak natuurlijke materialen als wol, hout, geweien en stenen. Het is overigens een stijl die je heel vaak in combinatie met de industriële stijl ziet. 

Een handige tip: zorg dat je design niet te druk wordt. Je kunt een minimalistische strategie kiezen. Deze is heel prettig omdat je niet snel een vol design krijgt. Kies alleen de objecten en meubels die echt bijzonder of nodig zijn. Het geeft niet wanneer een kantoor wat leger oogt. Je zult zien dat met een dergelijke strategie dat het makkelijk is om het kantoor netjes te houden en daarbij een praktische werkomgeving te creëren. Functionaliteit en sfeer zouden dan ook zeer belangrijke concepten moeten zijn bij het ontwerpen van een kantoor. Wil je meer informatie over het ontwerpen van een interieur? Lees dan zeker de andere blogs van ons. Voor informatie over de pvc vloer raden we je aan om een bezoek te brengen aan laminaat-plaza.nl. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden