BV Specialist

Geef een parker pen cadeau aan je favoriete collega die met pensioen gaat!

Geef een parker pen cadeau aan je favoriete collega die met pensioen gaat!

Geplaatst op

Een collega die je graag hebt en waar je lang mee samen hebt gewerkt die op pensioen gaat, dat is natuurlijk niet fijn. Maar uiteraard moet je blij zijn voor die persoon, want hij of zij kan nu volop van het leven gaan genieten zonder werkverplichtingen. En daar hoort natuurlijk ook een cadeau bij. Waarom zou je die collega geen parker pen cadeau geven of een pen die gegraveerd is met zijn of haar naam? 

Parker pen 

Parker is een merk dat al jarenlang heel erg bekend is in de wereld van de pennen. Parker is een merk dat luxe balpennen en vulpennen ontwikkelt en wat het dus tot een ideaal cadeau maakt om te geven aan je collega die met pensioen gaat. Als je voor een parker pen kiest, dan weet je zeker dat je collega een kwaliteits- en stijlvolle pen in huis heeft. Hierbij zal hij of zij bovendien met plezier aan jou terugdenken elke keer jouw ex-collega deze pen gaat gebruiken! Een mooie herinnering aan een jarenlange en leuke samenwerking. 

Pen laten graveren 

Je kan het afscheidscadeau natuurlijk ook nog een tikkeltje persoonlijker maken, door de parker pen te laten graveren. Een pen laten graveren die je aankoopt op pengraveren.nl, kan je gratis laten graveren met twee lijnen tekst. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor de naam van je collega, maar evengoed ‘bedankt voor de leuke samenwerking’ er laten op graveren! Of het nu gaat om een balpen of een vulpen, beide kan je naar wens laten graveren. Je geeft op het einde van je bestelling gewoon de tekst en het lettertype door waarin gegraveerd moet worden en klaar is kees! 

Vandaag besteld, morgen in huis

Een collega die met pensioen gaat, dat weet je natuurlijk al langer dan vandaag op morgen. Maar de tijd gaat soms zo snel en plots is het moment bijna daar. Nog een goede reden om de pen dan te bestellen bij pengraveren.nl. Wanneer je de pen bestelt en als je hem zelfs laat graveren, heb je hem de volgende dag al in huis. Tenminste, als je de bestelling plaatst voor 15u. Ben je dus een klein beetje aan de late kant met het bestellen van het cadeau, dan hoef je nog steeds niet te panikeren. Je collega zal toch nog met een fijn cadeau van jou op pensioen kunnen gaan! 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden