Planten, het is algemeen geweten dat ze een positief effect hebben op onze gezondheid. In onze woning of op kantoor planten zetten is dus altijd een goed idee. Maar, echte planten vragen natuurlijk wel onderhoud en tijd. Daarom zijn kunstplanten een goed alternatief. Kunstplanten zijn er zowel voor particulieren als voor kantoren. Kunstplanten voor een kantoorpand kan je bijvoorbeeld vinden op leopoldflora.com!  

Kunstplanten voor kantoorpand 

Planten in het kantoor zijn altijd een goed idee, deze komen de werksfeer altijd ten goede. Maar helaas vragen deze veel onderhoud en is een kantoor niet altijd een geschikte omgeving voor planten. Ofwel krijgen ze te veel of juist te weinig zonlicht. Daarom zijn kunstplanten voor kantoorpand een echte aanrader. Ze vragen niets van onderhoud, zijn heel onderhoudsvriendelijk en ze zijn volkomen veilig. Bovendien zijn ze heel duurzaam, waardoor ze niet om de zoveel tijd vervangen moeten worden. 

Stoelen, Lege, Kantoor, Kamer, Tafel, Ramen

Kunstpalmen 

Kunstpalmen, ze zorgen voor een tropische sfeer in huis. Ze geven meteen een vakantiegevoel en deze kunnen dus ook ideaal zijn voor op kantoor. Ook is deze soort plant er in de nepversie, zodat je er niet naar hoeft om te kijken. Er wordt bij het ontwerpen en produceren van kunstpalmen was gebruikt, zodat de bladeren van een kunstpalm zelfs soms nog echter lijken dan bij een echte palmboom. Ook zorgt was voor een mooie glans op de bladeren, waardoor de kunstpalmen nog mooier worden. 

Abstract, Blad, Plantaardige, Achtergrond

Kunstpalm voor buiten 

Het kan perfect zijn dat je je tuin graag een beetje wil opfleuren of er wat meer groen in wil brengen wanneer je geen gras in je tuin hebt. Dan is een kunstpalm voor buiten daar een goed idee voor. Kunstpalmen voor buiten zijn weerbestendig en kunnen alle weersomstandigheden aan. Ze zijn beschermd met een UV bestendige laag, waardoor ze ook fel zonlicht goed kunnen verdragen. Hierdoor zijn er erg duurzaam en heb je dus lang genoeg van jouw kunstpalm voor buiten! Op leopoldflora.com kan je het hele aanbod kunstpalmen voor buiten en voor op kantoor bekijken!