BV Specialist

Handige tips om de Lean Six Sigma Green Belt training tot een succes te maken

Handige tips om de Lean Six Sigma Green Belt training tot een succes te maken

Geplaatst op

Een succesvolle Lean Six Sigma Green Belt training (zoals bijvoorbeeld te volgen bij 5ST3PS) vereist de proactieve houding. Lean Six Sigma Green Belt training helpt jou helpen om nieuwe situaties op het werk het hoofd te bieden met nieuwe ideeën en strategieën. Wij hebben een aantal handige tips voor je om van deze training een groot succes te maken.

Tip 1: Stel jouw doelen vast

Tijdens deze training leer je jezelf beter kennen. Daarnaast leer je onder andere hoe je beter en effectiever contact maakt met klanten. Maar voordat je aan de Lean Six Sigma Green Belt training begint, moet je beslissen wat je precies wil bereiken. Het kennen van je doelen zal jou helpen om een doel te stellen over hoe je graag succes wil bereiken. Het is zeer belangrijk om een coach te krijgen om je te ondersteunen tijdens de Green Belt training. Een Lean Six Sigma Green Belt training is minder succesvol wanneer je de training in je eentje doet. Een persoonlijke en objectieve coach is absoluut een aanwinst.

Hoe vind je een goede coach?

Veel mensen vinden het moeilijk om een goede coach te vinden. Wanneer je eenmaal een coach heeft, kun je samenwerken. Jouw coach kan jouw training succesvol maken door ondersteuning te bieden bij iedere stap die je maakt.

Tip 2: Stel zinvolle en meetbare doelen

Veel Six Sigma trainees hebben zich niet gerealiseerd dat hun Lean Six Sigma training minder succesvol is als ze geen duidelijke en zinvolle doelen voor zichzelf hebben gesteld voordat ze aan de training begonnen. Het is dan ook noodzakelijk om mijlpalen en benchmarks te bepalen die je tijdens de training wil halen. Deze ijkpunten helpen jou om te zien hoe je vordert in de opleiding.

Tip 3: Wees realistisch

Lean Six Sigma Green Belt training is geen gemakkelijke cursus. Als trainee is het noodzakelijk om geduldig en flexibel te zijn om uw succes te maken. Rome was immers ook niet in één dag gebouwd. Wees bereid om nieuwe situaties en uitdagingen aan te gaan. Wees realistisch en kritisch op jezelf. Daar bereik je uiteindelijk het meeste mee.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden