Een auto heeft regelmatig een onderhoudsbeurt nodig om soepel te blijven rijden. Een WordPress-website is niet anders. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat je site veilig, snel en up-to-date blijft. In de wereld van WordPress onderhoud zijn er tal van aanbieders. Maar niet alle WordPress freelancers en bureaus hebben hetzelfde te bieden. Hier zijn enkele redenen waarom je je WordPress onderhoud zou moeten uitbesteden aan Bas Martens.

Bas duikt diep in elk aspect van je site. In plaats van te reageren op problemen, anticipeert Bas op mogelijke uitdagingen en pakt ze aan voordat ze groter worden. Iedere WordPress-site is uniek. Bas behandelt elke site met de zorg die hij verdient.

De verschillende aspecten van WordPress onderhoud

Bij het uitbesteden van WordPress onderhoud aan Bas, kun je het volgende verwachten:

Regelmatige updates

WordPress, thema’s en plugins worden voortdurend bijgewerkt. Bas zorgt ervoor dat jouw site altijd de nieuwste en veiligste versies gebruikt.

Back-ups

Stel je voor dat je websitegegevens verliest. Klinkt eng, toch? Bas maakt regelmatig back-ups om dit te voorkomen.

Beveiliging

Met de toenemende dreigingen online zorgt Bas ervoor dat je site beschermd is tegen kwaadwillenden.

Houd je WordPress website in topvorm

Je WordPress-website is een belangrijk onderdeel van je bedrijf of hobby. Door het onderhoud ervan uit te besteden aan Bas Martens, zorg je ervoor dat je site altijd in topvorm is, zodat jij je kunt richten op wat je het beste doet.