In bepaalde tijden of voor specifieke zaken kan een afzetlint met bedrukking erg handig zijn. Denk maar aan bepaalde plaatsen die niet betreden mogen worden of een plek waar veel mensen samenkomen die moet afgespannen worden. Om dan nog maar te zwijgen over hulpdiensten die afzetlinten gebruiken wanneer bepaalde zones verboden toegang zijn. Maar ook om gevaar aan te duiden kan een afzetlint bedrukken een goede overweging zijn. 

Afzetlint bedrukken 

Er zijn tal van praktische situaties waarin een bedrukt afzetlint noodzakelijk is. Aan een bouwwerf waar gevaar dreigt, is het handig om de werf af te zetten met een bedrukt afzetlint. Er kan bijvoorbeeld op gedrukt worden dat de toegang verboden is. Maar ook wanneer er wegwerkzaamheden aan de gang zijn en er een omleiding moet gebeuren, kan een afzetlint dat bedrukt is, handig zijn. Heb je een massa evenement gepland en komen er heel veel mensen naartoe? Dan kan je alles in goede banen leiden door routes af te spannen naar het terrein met bedrukte afzetlinten. 

Ideaal voor reclame 

Niet alleen om te waarschuwen als er gevaar dreigt of voor plekken waar je niet mag komen is zo’n lint erg handig. Het is ook op marketingvlak een echte aanrader. Op een plek waar veel mensen komen, kan je ook een afzetlint gebruiken om reclame te maken voor jouw bedrijf. Ook op evenementen worden afzetlinten heel vaak bedrukt met de sponsors van de evenementen. Een goedkope, maar handige manier voor het maken van reclame! 

Hoe afzetlint bedrukken? 

Op bedruktafzetlint.nl kan je heel eenvoudig jouw bedrukt afzetlint bestellen. Je laat heel simpel weten hoeveel lint je nodig hebt en hoe dik en breed dat moet zijn. Geef door in welke kleur het lint moet zijn, hoeveel rollen je wenst en wat er op bedrukt moet worden. Jij krijgt dan zo snel mogelijk een offerte op maat voor jou gemaakt. Zelf kan je dan vrijblijvend kiezen of je op de offerte ingaat en het lint besteld of niet.