BV Specialist

Lees altijd en overal je mails dankzij webmail!

Lees altijd en overal je mails dankzij webmail!

Geplaatst op

Tegenwoordig zijn we aan onze smartphones en tablets verknocht. We willen altijd en overal bereikbaar zijn en we willen op elk moment kunnen zien wie wat aan het doen is. Ondanks het gebruik van sociale media zoals Facebook en Whatsapp worden toch ook nog verrassend veel mails verstuurd. Om altijd en overal mails te kunnen lezen en versturen is webmail enorm handig! 

Webmail gebruiken 

Met webmail kan je mails lezen en versturen zonder dat je daar een softwareprogramma voor nodig hebt. Je logt simpelweg in op je webmail van bijvoorbeeld Telenet en dit doe je in je internet browser. Je kan webmail gebruiken dankzij gratis e-mailprogramma’s, Outlook is daar een goed voorbeeld van. Ook via Gmail en Yahoo kan je gebruik maken van webmail. Waar je je dus ook bevindt in de wereld, je kan altijd op een eenvoudige manier je mails lezen en versturen!

Telfort Webmail 

Ben je klant bij Telfort, het dochterbedrijf van KPN? Ook dan kan je gebruik maken van hun eigen webmail om altijd en overal je mails te kunnen lezen. Wil je ook van Telfort webmail gebruik maken, dan kan je een gebruikersnaam en wachtwoord aanvragen bij de klantendienst en hiermee inloggen wanneer je je mail wil gaan lezen of er een te versturen hebt. Je kan inloggen zowel op je pc als op je tablet of smartphone! 

Waarom webmail gebruiken? 

Wanneer je gebruikt maakt van webmail in plaats van mails versturen en lezen met een bepaald softwareprogramma, dan ben je niet meer gebonden aan je eigen pc. Je kan dan je mails lezen en versturen waar je ook bent, zonder gebruik te moeten maken van een vaste computer. Je kan, waar je ook bent, inloggen op je webmail en je mails lezen en versturen. Webmail is heel handig, duidelijk en er komt geen poespas bij kijken! 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden