BV Specialist

Meer bezoekers met SEO en SEA

Meer bezoekers met SEO en SEA

Geplaatst op

Wie een website heeft, zal ervoor willen zorgen dat deze ook goed geïndexeerd wordt door zoekmachines. Des te beter je website is geoptimaliseerd volgens de daarvoor geldende richtlijnen, des te groter de kans dat potentiële klanten je website via bijvoorbeeld Google weten te vinden. Twee krachtige methoden om meer verkeer naar je website te genereren, zijn SEO (zoekmachine optimalisatie) en SEA (zoekmachine adverteren).

Een beter vindbare website door SEO

Je website optimaliseren voor een betere vindbaarheid in zoekmachines, wordt Search Engine Optimization, kortweg SEO genoemd. Een goed geoptimaliseerde website wordt sneller en hoger in zoekmachines opgenomen, waardoor er meer verkeer naar je website wordt geleid. SEO is een uitgebreid pakket aan maatregelen die je neemt om ervoor te zorgen dat je website voldoet aan een aantal basiseisen. Denk hierbij aan de snelheid van je website, de manier waarop de structuur is opgebouwd en de manier waarop de content wordt gepresenteerd.

Mac, Freelancer, Macintosh, Macbook, Laptop, Computer

Je website promoten via SEA

Heeft u er alles aan gedaan om uw website te optimaliseren, dan kunt u natuurlijk achterover leunen en wachten op nieuwe bezoekers, maar daarmee laat u iets te veel aan het toeval over. Een volgende stap kan zijn dat u uw website expliciet onder de aandacht brengt van mensen die zoektermen gebruiken die gerelateerd zijn aan onderwerpen op uw website. Hierbij kunt u advertentieruimte inkopen die boven de normale zoekresultaten worden getoond. Bezoekers die een aan uw website gerelateerde term intypen, krijgen dan eerst uw advertentie te zien en daarna pas de reguliere zoekresultaten. SEA is hierdoor een zeer effectieve advertentie methode om meer verkeer naar uw website te genereren.

Digitale Marketing, Seo, Google, Emarketing, Sem, Serp


SEO en SEA combineren

Het verbeteren van je website is een continu proces. Door gebruik te maken van verschillende tools en analyses kunt u bepaalde zaken op uw website verbeteren of aanpassen. Het optimaliseren van uw website (SEO) gaat daarom altijd hand in hand met het adverteren via de zoekresultaten (SEA). Bron: SEA door GMU.online  

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden