Een personeelsuitje in Rotterdam tijdens de kerst is een mooie gelegenheid om samen met je collega’s het jaar op een leuke manier af te sluiten. In deze gezellige periode waarbij de knusse, gezellige en warme kerstsfeer centraal staat, is het voor veel bedrijven de beste tijd om een succesvol jaar af te sluiten met een personeelsuitje rond de kerst. De kaarsjes gaan weer aan, de winterjassen worden uit de kast gehaald en overal in de stad worden de straten sfeervol verlicht en gezellig aangekleed. Dit is toch de beste tijd om lekker door de stad te wandelen tijdens een stadsspel en te genieten van de gezelligheid?

Tijdens een stadsspel in Rotterdam werk je samen met je collega’s in een team van 6 tot 8 personen. Uitgerust met een tablet en de benodigde spelmaterialen gaan jullie op pad. Kleed je goed aan want zodra de wintermaanden zijn begonnen kan het best koud zijn. Haal onderweg een lekker glaasje glühwein of warme chocomelk om op te warmen. Je kunt er ook voor kiezen om een knallend eindejaarsfeest te geven en het jaar met elkaar op een feestelijke manier samen met je collega’s af te sluiten. Bij Uitjesbureau Rotterdam zorgen wij voor een spectaculaire locatie met feestelijke aankleding, kerstboom en natuurlijk heerlijk eten en drinken. Wil je een bepaald thema centraal zetten? Van de uitnodigingen, de dresscode en de aankleding zorgen wij dat alles tot in de puntjes op elkaar aansluit.

Sluit het jaar gezellig af met je collega’s door middel van een personeelsuitje Rotterdam met kerst. Heb je interesse? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Over Uitjesbureau

Uitjesbureau is gevestigd in Amsterdam en is al 21 jaar trotse voorloper op het gebied van originele, interactieve en innovatieve bedrijfsuitjes op hoog niveau in heel Nederland. Ieder jaar verrassen we de markt met uitdagende concepten. Ons ervaren team bestaat uit gemotiveerde event managers die werken vanuit passie en creativiteit.