BV Specialist

Persoonlijk cadeau geven? 4 tips

Persoonlijk cadeau geven? 4 tips

Geplaatst op

Iemand waar je veel om geeft is jarig en je wil niet weer met een reep chocolade komen aanzetten. Dit jaar wil je echt een persoonlijk cadeau geven, wellicht ook om de goede relatie, vriendschap of familieband te benadrukken. Maar wat zijn eigenlijk leuke cadeaus om te geven? Je wil niet met een te afgezaagd idee komen maar het moet wel weer bij jullie passen en ook bruikbaar zijn. Natuurlijk is het belangrijk dat je inspeelt op wat diegene zou willen, maar het is ook leuk om wat te bedenken waar hij of zij niet zomaar op zou komen. Wil je wat tips? Lees dan verder!

Ga aan de slag met foto’s

Foto’s van jezelf met de persoon in kwestie zijn altijd een goed plan om cadeau te geven. Maarja, dit wil je natuurlijk wel verpakken in een goed omhulsel zodat je niet een los stapeltje foto’s hoeft te geven. Hiervoor kan je bijvoorbeeld denken aan een fotoboek, dan moet je uiteraard wel over genoeg foto’s van jullie beschikken. Je kan online een fotoboek maken maar je kan ook, zoals vroeger, foto’s uitprinten en ergens in plakken. Zo kan je er spontaan nog wat bij schrijven en kan je echt een persoonlijk handgemaakt cadeau overhandigen. Ook een mok met foto is een leuk cadeau.

Mok laten bedrukken

Een ander cadeau waar je eigenlijk niet de mist mee in kan gaan, is een mok met zijn of haar naam. Zo kan je voor elke gelegenheid tegenwoordig bedrukte mokken vinden. Voor iemand die 50  jaar is geworden, jarig is of pas getrouwd is bijvoorbeeld. 

Ketting met zijn of haar naam

Wil je het nog wat persoonlijker? Ga dan voor een ketting met naam. Dit zal uniek zijn en niet iedereen zal deze ketting kunnen geven en al helemaal niet hebben. Elke keer als die persoon dan de ketting om doet, zal hij of zij denken aan jou. Iets heel moois als je het bijvoorbeeld aan een dierbare kan geven die je door bepaalde omstandigheden niet al te vaak kan zien.

Schrijf een mooie kaart

Een cadeau krijgt pas echt meerwaarde als je er een mooie en oprecht geschreven kaart bij doet. Dit zal er voor zorgen dat hij of zij net wat meer betekenis bij het cadeau zal krijgen. Zo kan je ook bijvoorbeeld een sleutelhanger met foto geven, dit krijgt zo veel meer betekenis wanneer je er een kaart bij schrijft met informatie en lieve woorden. Het voordeel van die sleutelhanger met foto is natuurlijk ook dat iemand vaak aan je zal denken, wanneer hij of zij dit aan bijvoorbeeld de huissleutel hangt.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden