BV Specialist

Waarom tape laten bedrukken voor je bedrijf?

Waarom tape laten bedrukken voor je bedrijf?

Geplaatst op

Verstuur jij dagelijks pakketjes voor je bedrijf? Dan weet je vast en zeker wat de aandachtspunten zijn bij het verpakken van producten, maar heb je ook wel eens nagedacht over bedrukte tape? Er wordt doorgaans gekozen voor een doorzichtige tape, maar deze kun je tegenwoordig ook laten bedrukken met jouw logo of een tekst. In dit artikel geven we je drie redenen waarom je tape moeten laten bedrukken voor je bedrijf. 

Herkenbaarheid

Een visitekaartje voor je bedrijf, dat is bedrukte tape. Je kunt kiezen voor tape met jouw bedrijfsnaam en logo erop als communicatiemiddel. Tape met een opdruk erop zorgt namelijk voor herkenbaarheid. Mensen zullen direct zien dat het pakketje van jouw bedrijf komt en van niemand anders. Je hebt de mogelijkheid om tape te bedrukken op basis van PVC en PP. Dit zijn de standaard materialen die worden gebruikt. Daarnaast kun je ook kiezen voor bedrukte papiertape. Deze tape geeft je verpakking een natuurlijke uitstraling.

Het kan dienen als waarschuwing

Moet jij regelmatig breekbare pakketjes versturen? Het aangeven van een breekbaar pakket kun je doen door middel van waarschuwingstape. Dit is een oranje PVC-tape of rode PP-tape met een opvallende tekst in het zwart. Deze tape zorgt ervoor dat jouw pakketje opvalt en maakt duidelijk dat de verpakking voorzichtig moet worden behandeld. Verstuur je de pakketten naar het buitenland? Geen zorgen, iedereen herkent de tapes met de tekst ‘fragile’, overal ter wereld. Daarnaast heeft waarschuwingstape een sterk kleefvermogen en is geschikt voor het dichtplakken van pakketten. 

Denk ook aan de veiligheid

Als je tape gaat laten bedrukken met jouw logo of een bepaalde tekst moet je dit in alle gevallen laten doen door een professional. Bedrukte tape kopen kan je namelijk niet zomaar overal doen. Veiligheid staat altijd voorop en je moet zeker weten dat de tape die je besteld goed werkt. Zo is het kleefvermogen belangrijk. Je wilt natuurlijk niet dat de pakketten onderweg kapot gaan door een slechte verpakking. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden